achtergrond

Geenstijl

ZoekZoek. Deze "gewetenloze pinner"

Pin ons er niet op vast

Gewetensvol pinnen, kent u dat? Dat is bijvoorbeeld als je naar de pinautomaat loopt voor een tientje om de Straatkrant te kopen. Of als je 50 euro pint om later op de avond te doneren aan iemand die geld inzamelt om enveloppen vol belangrijke informatie langs de deuren bij de mensen te brengen. Of als je 20 euro uit de muur haalt om friet en döner van te kopen, maar je je daarbij wel ontzettend schuldig voelt omdat je zo dik aan het worden bent. Gewetensvol pinnen dus. Maar je hebt ook: gewetenloos pinnen. 

Zoals deze 'gewetenloze pinner', die wordt gezocht door de zoekende instanties. Hij doet alsof hij bij een bank werkt, maar hij werkt helemaal niet bij een bank. Een leugentje dus, van deze Pinokkio. En dan troggelt hij mensen hun pas af om vervolgens flink aan het gewetenloos pinnen te slaan. "Helaas ging het hier om fraude zonder dat het slachtoffer het door had. Met de pinpas is dezelfde avond enkele grote geldbedragen gepind. De totale schade is €1110. Ook in Vught pinde deze verdachte op 7 februari met de pas van een ander. Het schadebedrag was hier € 2.500. Een dag later, 8 februari pinde deze verdachte weer, maar wederom niet met zijn eigen pas. Hij pint in totaal voor € 1.700. En helaas, later die maand, was het nog een keer raak. Maar nu in Rotterdam. De verdachte pinde meer dan € 8.400,-."

We kunnen wel stellen: dat is een gewetenloze veelpinner. De politie heeft een vraag. "De oplichter heeft door meerdere eenheden slachtoffers gemaakt. Wie is hij?"

Een korte tour langs de carrière van Merel Westrik

Als je maar gelukkig bent

Bij mensen die van schijtlollig geouwehoer op ethergolven houden kan de vlag uit, want COEN EN SANDER komen terug. Als duo, want ze vinden elkaar weer lief nadat ze elkaar in 2022 eventjes niet konden luchten. Best begrijpelijk als je jarenlang melig moet spelen om honderdduizenden fileslachtoffers te vermaken. Het is natuurlijk ook zo dat ze als duo nu eenmaal in aanmerking komen voor een grotere zak geld en voor die bedragen wil iedereen wel vriendjes spelen. 

MAAR AFIJN

In het persbericht over de nieuwe Coen & Sander Show op JOE! stond ook een naam die een belletje deed rinkelen: Merel Westrik wordt de vaste nieuwslezeres van de show. De laatste keer dat we checkten was zij nog de nieuwe Oprah van Net5, die moest zorgen dat het EINDELIJK eens over de clitoris zou gaan op primetime televee. Nu wordt ze dus nieuwslezer op de radio. Hoe is dat gebeurd? Wij doken erin.

Biebbezetter Columbia eist voedsel van uni. Cali Combat Jews belagen demonstranten UCLA nadat "joods meisje bewusteloos geslagen was"

Samenvattend.

Cosplayer doceert aan Columbia en is PhD-kandidaat in "theories of the imagination & poetry as interpreted through a Marxian lens"

Bovenstaand ziet u protestleider en Columbia U-biebbezetter Johannah King-Slutzky zeggen dat de universiteit die ze zelf bezet verantwoordelijk is voor het brengen van eten en drinken. "First of all, we're saying they're obligated to provide food to students who pay for a meal plan here. (...) It's ultimately a question of what kind of community and obligations Colombia feels it has to its students. Do you want students to die of dehydration or starvation?"

Slutzky is een van die extreemlinkse Stockholm-joden die wil dat Hamas de groene vlag boven Tel Aviv hijst. Ze doceert te Colombia en is PhD-kandidaat met een speciale interesse in "theories of the imagination & poetry as interpreted through a Marxian lens". Op LinkedIn beschrijft ze zichzelf als "expert for progressive and leftist causes" en dat ze zelfs heeft gewerkt voor de Council on American-Islamic Relations, wat dus letterlijk gewoon de Moslimbroederschap met extreem nauwe Hamas-banden is. Zowel haar Columbia-pagina als LinkedIn zijn inmiddels offline gehaald.

Het naveltruitje achter haar is joodse Hamas-twink Cameron Jones, die hier bijvoorbeeld leeg mag lopen tegen Al-Jazeera.

Maar even hè, 't begint op te vallen. Die """pro-Palestijnse""" [_dat zijn het niet; je kunt niet voor Hamas én de Palestijnse bevolking zijn_] uni-demo's bestaan voornamelijk uit vrouwen en twinks en die hele beweging is een vileine exercitie in Marxistische toxic femininity.

En dat heeft te UCLA dus gevolgen als er ineens zo'n 100 Cali Combat Jews verhaal komen halen nadat er een "joods meisje bewusteloos geslagen was" - zie beeldmateriaal onderstaand.

Ondertussen heeft de NYPD Columbia U deels ontzet en worden studenten afgevoerd in grote politiebussen. Te UCLA lijkt er nog geen ontruimingsbevel van kracht, maar houdt de politie de vechtende partijen inmiddels wel uit elkaar. UCLA Livestream helemaal onderaan.

Update 14:26 - Het is echt gewoon Gazaantje Spelen door Amerika's rijkste/DEI-Zoomers ja.

Cali Jews komen verhaal halen

VIDEO. Russische lijkenverzameling in Oekraïne

O ja die oorlog hadden we ook nog

Grote grutten jongens. Er liggen weer een boel dooie Pjotrs aarde te vreten. Allemaal voor een paar honderd meter terreinwinst hier en een paar honderd meter terreinwinst daar. En als je het eenmaal hebt veroverd, blijft er over: niks. Niemandsland. Gewoon helemaal niks. Helemaal niks en een heleboel lijken.

"Russian serviceman films an insane amount of dead bodies of Russian soldiers scattered across a tree-line somewhere on the frontline in Ukraine. That simply looks unbelievable."

Leo Lucassen valt iets op

"Het is een constatering"

Leo Lucassen: feiten verdraaiende migratieprofessor die vindt dat allochtonen, of mensen die getrouwd zijn met allochtonen, allemaal dezelfde mening over migratie moeten hebben als hij.

Maar hee. Hij stelt alleen maar vragen doet alleen maar constateringen!

CBS: "Werkende Nederlander verdient nu gemiddeld 7% meer, grootste stijging in 45 jaar"

Meer verdienen en meer krijgen!

Jongens allemaal van harte hoor. "De gemiddelde werknemer is er vorig jaar 7 procent op vooruit gegaan. Niet alleen werden de cao-lonen van veel mensen verhoogd, ze kregen ook promotie of wisselden van baan. Daardoor ging het bruto uurloon in ons land flink omhoog." Zo flink omhoog zelfs, dat het de hoogste jaarstijging in 45 jaar was.

Fantastisch natuurlijk, maar werden we er onderaan de streep ook rijker mee? Gaf het u meer kracht om mee te kopen, ook wel koopkracht genaamd? Nee, dat niet. Vanaf 2010 tot nu niet, en de afgelopen drie jaar al helemaal niet.

Sinds 2010 ging u er in loondienst maar liefst 33% op 'vooruit', maar de inflatie steeg met 38%. En de afgelopen drie jaar stegen de prijzen met 17,3% dus meer dan alle tien jaar daarvoor, wat netto neerkomt op een daling van koopkracht en reeële lonen van 4%.

Kortom, u heeft steeds meer dat steeds minder waard is en u werd niet rijker maar wel minder arm dan u zou zijn zonder steeds meer dat steeds minder waard is. Gelukkig bleef 's lands kwetsbaarste groepen Unilever, Ahold en Shell dit lot bespaard.

"Incidenten" met asielzoekers in treinen binnen jaar VERACHTVOUDIGD ondanks extra veiligheidspersoneel

Dit krijg je dus als je mensen systematisch discrimineert en uitsluit

Twee jaar geleden was het al onhoudbaar

Waar? Treintraject Emmen-Zwolle. Wie? Veiligelandiërs uit Ter Apel. Waarom? Omdat schuim is, gemarineerd in islamitische veroveringsdoctrine. Waarom is Nederland hier weerloos tegen? Omdat het geregeerd wordt door systeemdarren die demografie en immigratie zien als natuurfenomenen waar je je enkel passief toe kunt verhouden.  

RTV Oost: "Ondanks extra geld en de inzet van meer veiligheidspersoneel, neemt het aantal incidenten in de trein tussen Zwolle en Emmen maar niet af. Sterker nog: het aantal incidenten is in het eerste kwartaal verachtvoudigd ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. (...)

Vooral het aantal B3-incidenten, waarbij een reiziger gefouilleerd moet worden omdat diegene zwartrijdt en zich niet wil legitimeren, nam een vlucht: van een kleine 40 incidenten in het eerste kwartaal van vorig jaar naar 303 incidenten in het eerste kwartaal van 2024. (...)

Ook het aantal geweldsincidenten, zoals mishandeling en intimidatie van treinpersoneel, is toegenomen. In de eerste drie maanden van dit jaar is er vier keer een medewerker van Arriva mishandeld in de trein tussen Zwolle en Emmen. In acht andere gevallen was er sprake van bedreiging of intimidatie door de reiziger, illegaal wapenbezit of diefstal."

Vreemd hè, dat het aantal zwartrijd-incidenten een vlucht nam als het staand beleid is dat zwartrijders mogen blijven zwartrijden omdat een treinverbod voor systematische zwartrijders "te privacygevoelig" is. 

U laat over zich lopen.

Praten over Beatriz Corbett in het Stamcafé

Mannen praten te weinig over hun gevoelens en daar moet een einde aan komen

We hebben eerder gepraat, bijvoorbeeld over Priscilla Ricart, Sierra Skye en Marissa. Maar dat is te lang geleden, zo vernevelt ons contact en dat is gewoon niet de bedoeling. Dus laten we een nieuw gesprek aangaan over Miss Brazil 2018 Beatriz Corbett, die we tegenkwamen toen we gisterochtend voor u in de loopgraven stonden.

Nou, praat dan.

Meer Beatriz en over cafévertier na de breek. Beatriz' Instagram pas helemaal onderaan want als onverbeterlijk smeerbeer, als ransmajoor van het hoogste kaliber, scrolt u toch wel.

Rutger Bregman: 'Verbied verkoop sigaretten'

Dominee Breglul komt uw peuken afpakken

Zucht.

Hoest.

Zucht.

Dit is het verhaal van een retorisch trucje dat al sleets was, toen het voor de eerste keer werd uitgehaald en - als we zo doorgaan - maar door blijft gaan in allerlei kranten, op websites en in de boekhandel. Het is het verhaal van de vermoeiendste 'opiniemaker' die nog altijd maar op de NPO blijft verschijnen. Het is verhaal van een figuur met vervelendere meningen en betogen dan Asha ten Broeke, Sander Schimmelpenninck en Marga Bult bij elkaar. 

Om u een idee te geven van de schaal van verdwazing - stel u voor dat u 's ochtends het volgende nieuwsbericht leest: 'Rare en onsmakelijke vergelijking met vliegtuigdoden crasht op landingsbaan Schiphol, geen overlevenden.' En stel u voor dat een half uur later weer zo’n bericht verschijnt - 'Vergelijking tussen kankerdoden en slachtoffers vliegtuigramp nog altijd onzinnig, blijft maar doorgaan' - en dertig minuten later weer. Ga er vervolgens vanuit dat dit de hele dag én nacht zo doorgaat, en er uiteindelijk meer dan vijftig absurde vergelijkingen volgen in 24 uur tijd. Stel u tot slot voor dat u de hele dag van dit soort malle verhalen moet lezen.

Daar heeft u helemaal geen zin in. En wij ook niet. Maar het is nu eenmaal zo verslavend om Rutger Bregman af te zeiken omdat elke balletje-balletje-met-de-waarheid-zin die uit de pen van die Drei Groschen Dominee komt iedere oprechte morele ambitie doet verdampen en je zin geeft om een pak peuken weg te roken en alle schadelijke dampen rechtstreeks in het gezicht van dat pratende pak reformmuesli te hoesten. Wij kunnen niet anders en het is allemaal de schuld van de Rutger Bregman industrie. "In de eerste plaats moeten we weer boos worden." Boos op Rutger Bregman ja. Maar wij hebben er even de kracht niet meer voor.

John van den Heuvel: Marengo-advocaat Juriaan de Vries (Ficq) is 'boodschappenjongetje'

Nog een afrekening

Twiet van mr. Juriaan de Vries, firmant bij Ficq & Bénédicte. De wit gebefte werd onlangs uit een gevangenisspreekkamer gehaald omdat cipiers onraad vermoedden. De Vries maakte tijdens een gesprek met een cliënt die verdachte in het Marengo-proces is een 'zenuwachtige en nerveuze' indruk, liep veelvuldig door de spreekkamer heen en zou op luide toon hebben gesproken. Hij is niet de enige, advocaat van Ridouan Taghi Michael Ruperti is apart genomen wegens 'een pakje kauwgom in zijn achterzak'. Staand beleid om ondermijning van de advocatuur tegen te gaan zegt de deken tegen de krant maar De Vries is boos. Het kantoor dient een klacht in bij gevangenisminister Franc Weerwind (kan er ook nog wel bij) en gaat vanaf nu het advocatenbezoek aanpassen 'door gedempt spreken, schriftelijke communicatie, uit zicht (-) blijven, aanpassing houding'. LOL, dat is zeg maar hoe de inmiddels veroordeelde confrère Youssef Taghi door de mand viel. Enfin, John van de Heuvel noemt De Vries nu in een vermeend appje van zijn hand boodschappenjongetje. Dat willen we best geloven maar alleen als het in De T. staat en niet in een gare screenshot op X. Wordt vervolgd én history repeating: elf jaar geleden noemde Van den Heuvel Ficq en Co maffiamaatjes maar dat liep niet heel goed af.

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.